Сдружение Глобалис е бенефициент по програма Еразъм + с проект „Европейски междукултурен диалог посредством СПА туризма“, 2017-3-BG01-KA105-046973. Проектът е финансиран по Ключова дейност 1 на програмата.

Проектът  има за цел надграждане на теоретичните знания, умения и компетенции на 60 млади човека на възраст между 18 и 30 години от България и Гърция в областта на туризма и по-конкретно в СПА туризма, както и определяне на възможностите за повишаване на конкурентните предимства му предимства в двете страни. Проектните дейности ще се водят на английски език.

Проектното предложение е съставено от младежки дейности, които имат за цел:

  1. Повишаване на знанията, уменията и компетенциите на младите хора за спецификите на СПА туризма.
  2. Усъвършенстване и разширяване на професионалните компетенции на участниците за разработването на специализирани СПА продукти.
  3. Повишаване мотивацията на младите хора за активно участие в неформалното обучение и използване на възможностите за активно надграждане на знания и умения или учене през целия живот.
  4. Повишаване на езиковата подготовка на участниците до ниво на самостоятелно ползване на английски език, който ще е основния работен език по време на обмена.
  5. Разширяване на знанията на младежите в областта на специфичната за туризма терминология.
  6. Опосредстване на културния диалог.

Сдружение Глобалис набира участници в проекта, които да отговарят на следните условия:

  • възраст 18 – 30 г.;
  • наличие на ясна мотивация и интерес за участие в проекта;
  • свободно владеене и възможност за комуникация на английски език;
  • постижения и/или професионален опит в областта на туризма и/или в областта на СПА туризма ще се счита за предимство;
  • предишно участие в национални и/или международни тематични конференции и форуми, посветени на проблемите на туризма и неговите специализирани форми ще се счита за предимство.

Желаещите да кандидатстват може да подадат своите CV и мотивационни писма на електронен адрес office@globalis-bg.org или в офиса на адрес: гр.Гоце Делчев, ул.“Царица Йоанна“№12.

 

Сдружение Глобалис набира участници в проект по програма Еразъм+